ŞANLIURFA'DA BİR İĞRENÇ BABA!

13 Ağustos 2018 05:00

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. 
Şanlıurfa'da 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan baba tutuklandı. Anne ise eşi ve onun gibi cinsel istismarda bulunan kişilerin idam edilmesini istedi.


Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Haliliye İlçesindeki Sırrın Mahallesinde meydana gelen iğrenç olayda, iddiaya göre anne A.N., 25 yıllık eşi olan 48 yaşındaki H.N.'nin kızlarına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle polise başvurdu. Bunun üzerine kız kardeşler, hastanede muayeneden geçirildi. Doktor tarafından yapılan kontrolde 23 yaşındaki R.N., 17 yaşındaki Z.N ve 14 yaşındaki Z.N.'nin cinsel istismara uğradığı yönünde bulgulara rastlanılması üzerine H.N. evinde gözaltına alındı

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen H.N. 'Çocuklarına cinsel istismarda bulunmak' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan yaşadıkları ile ilgili olarak konuşan anne A.N., kocasının yıllardır çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu ve defalarca bu olay yüzünden dayak yiyerek, susturulduğunu dile getirdi.

Kızı Z.N.'nin yaşadıklarından dolayı intihara kalkıştığını ifade eden A.N., eşinin tutuklanması üzerine Almanya'da yaşayan kaynının kendisini tehdit ettiğini iddia etti. A.N., eşi ve onun gibi cinsel istismarda bulunan kişilerin idam edilmesini isteyerek şunları söyledi:

"Yıllardır eşimin çocuklarıma karşı sarkıntılık ve elle tacizini görüyordum. Sürekli bu iğrenç hadiseler yüzünden onunla kavga ediyordum. Eşimin ailesinin baskısıyla bu olayları adli vakalara bildiremedim. Çünkü her seferinde ben ölümüne dövüldüm. Belim kırıldı, ameliyat oldum. Ancak en son 12 Temmuz 2018 tarihinde rüya sandığım şeyin gerçek olduğunu anladım. Çocuğumu aldım hastaneye götürdüm. Orada yapılan muayene sonucunda çocuğumun cinsel istismara uğradığını öğrendim. Başhekim tarafından dosyalar, adli mercilere gönderildi. O an bizimle polis gelmedi. Biz eve gittik. Evde eşime 'Sen çocukları istismar etmişsin' dedim. Eşim bana bıçak çekti. Beni öldürmeye kalkıştı. Kendimi onun elinden zor kurtardım. Şu an eşimin ailesi tarafından tehdit altındayım. Eşimin Almanya'da yaşayan kardeşi benim bu davamdan vazgeçmemi istiyor."

AJANS URFA