Kamyon 4 Otomobili Biçti,1 Ölü Var

06 Ağustos 2018 11:30

Şanlıurfa'da,Balıklıgöl Devlet Hastanesi Kavşağı'nda,alt geçitte freni patlayan kamyon 4 otomobili biçti,olayda 5 kişi ağır yaralandı. 
Şanlıurfa'da,Balıklıgöl Devlet Hastanesi Kavşağı'nda,alt geçitte freni patlayan kamyon 4 otomobili biçti,olayda 5 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da hafriyat kamyonun seyir halindeki 4 araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ekipler ve vatandaşlar araç içinde kalan kazazedeleri kurtarmak için seferber oldu.
Kaza, İpekyolu Mahallesindeki Balıklıgöl Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi.

İddiaya göre sürücüsünün adı öğrenilmeyen 33 NTN 35 plakalı kum yüklü kamyonun freni boşaldı. Aracını kontrol etmekte güçlük çeken sürücü seyir halindeki 63 BC 543 kamyonet, karşı yönden gelmekte olan 48 V 1356, 34 PDE 87 ile 34 PR 284 plakalı çarptı. Araçlar bir süre yolda sürükledikten sonra yan yatarak devrildi.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, araçlar üst üste binince araçta sıkışın yaralılar için vatandaşlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Kazada ağır yaralanıp, hastaneye kaldırılan Sabri Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabri Yıldız'ın, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın amcası olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan 5 kişi olay ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



AJANS URFA