Taraftar Grupları Eylem Yaptı

31 Temmuz 2018 10:45

Sürekli yaşadığı maddi sorunlarla gündeme Şanlıurfaspor'da, kulübün var olan borçları nedeniyle transfer yasağı... 
Sürekli yaşadığı maddi sorunlarla gündeme Şanlıurfaspor'da, kulübün var olan borçları nedeniyle transfer yasağı ile karşı karşıya kalabileceği öğrenildi. 4 milyon liranın Çarşamba gününe kadar ödenmemesi durumunda sarı yeşilli ekibin transferlerinin iptal olacağını söyleyen taraftarlar eylem yaparak seslerini duyurmaya çalıştı.



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da maddi sorunlar devam ediyor. Sürekli yaşanan maddi sıkıntılarla gündeme gelen sarı yeşilli ekipte, yapılan yardımlara rağmen sorunlar sürüyor.

Kulübün yaşadığı maddi sıkıntıları duyurmak isteyen taraftarlar ise Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde toplanarak eylem yaptı ve seslerini duyurmaya çalıştı. İş Merkezine gelen yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu, burada meşale yakarak sloganlar attı. Emniyet ekiplerinin de güvenlik önlemi aldığı açıklamada konuşan Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun ve 63 Fanatikler Derneği Başkanı Ali Çiçek, kulübün 4 milyon lira olan ödemeyi çarşambaya kadar yatırmaması durumunda transfer yasağı ile karşı karşıya kalacağını ifade etti.



Yetkililerden yardım beklediklerini aktaran dernek başkanları, kulübün sahipsiz bırakılmaması gerektiğine değindi.





Mustafa PAYIK/AJANS URFA