ÖZÜR ÜSTÜNE ÖZÜR DİLİYOR!

24 Temmuz 2018 02:00

Bilgin yaptığı talihsiz açıklamadan sonra büyük tepki görünce ,özür üstüne özür mesajları yayınlamaya başladı.İşte o dördüncü özür ve gerekçesi..! 
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadetin Bilgin, Birecik ve Halfeti sabah saatlerinden bu yana süren açıklamaların ardından akşam üstü son bir açıklama yaptı ve hesabının hacklendiğini, paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.


Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadetin Bilgin'in sosyal medya hesabından sabah saatlerinde Birecik ve Halfeti ilçeleri konusunda bir paylaşım yapılmış ve bu ilçelerin Gaziantep'e bağlanması gerektiği savunulmuştu. Bu açıklamalara büyük tepkiler gelirken, sosyal medya hesabından birbiri ardına yeni açıklamalar yapılmıştı.

Son olarak özür yazısının paylaşıldığı hesapla ilgili bir açıklama yapan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadetin Bilgin, Facebook hesabının hacklendiğini ve paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Bilgin açıklamasında "Sosyal Medya hesabımız 23.07.2018 Pazartesi sabah saatlerinde hacklenmiştir. Gelen hiçbir paylaşıma itibar edilmemesini ve Sadettin BİLGİN tarafından yazıldığı iddia edilen ve sosyal medya üzerinde dolaşan yazının tamamen asılsız ve gerçek dışı olduğu siz Basına ve Kamuoyuna Saygıyla duyurulur..." ifadelerine yer verdi.

AJANS URFA