Bilgin'den İkinci Özür Açıklaması!

23 Temmuz 2018 17:00

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadetin Bilgin'in bugün Birecik ve Halfeti ilçeleri konusunda yaptığı 'Gaziantep'e bağlansın' açıklamalarına toplumun her kesiminden tepkiler gelirken, Bilgin eleştirilerin ardından yaptığı açıklamayı... 
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadetin Bilgin Birecik ve Halfeti konusunda yaptığı açıklamalara gelen tepkilerin ardından yeni paylaşımda bulundu ve özür diledi.


Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadetin Bilgin'in bugün Birecik ve Halfeti ilçeleri konusunda yaptığı 'Gaziantep'e bağlansın' açıklamalarına toplumun her kesiminden tepkiler gelirken, Bilgin yapılan eleştirilerin ardından yaptığı açıklamayı sosyal medya hesaplarından geri çekti.

Bilgin, kısa bir zaman sonra Birecik'in sınırlarının genişletilmesi konusunda yeni bir açıklama yaparken, son olarak ise bir özür yazısı paylaştı.

Bilgin açıklamasında

"Değerli Hemşehrilerim,
Sekreterya Katibinin, yazı ile istenilen talebi, ifade edememiş olmasından dolayı kaynaklanan ve hatalı gönderim yazımızdan kaynaklanan, yanlış anlam ve manadan dolayı, tüm Birecik. Halfeti ve Sanlıurfa'lı hemşehrilerimizden özür diler, saygılarımı sunarım.
Şanlıurfa'lı olmaktan her zaman onur ve gurur duymaktayım" ifadelerine yer verdi.

AJANS URFA