Haliliye'de Kültür Evi Artıyor

09 Temmuz 2018 00:03

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçe genelinde yürütülen çeşitli inşaatlarla kalıcı eserlerinin sayısını gün geçtikçe arttırıyor.  
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçe genelinde yürütülen çeşitli inşaatlarla kalıcı eserlerinin sayısını gün geçtikçe arttırıyor.


Yıldız kırsal Mahallesinde yürütülen çok amaçlı kültür evi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, “Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ilçe genelinde yürüttüğü inşaat çalışmalarıyla yeni eserleri Haliliye halkının hizmetine sunan Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını programlar dahilinde arttırarak devam ettiriyor. Kırsalda nüfusu 300 ve üzerinde olan mahallelerde çok amaçlı kültür evlerini tamamlayarak hizmete sunan müdürlük, nüfusu 200 ve üzerinde olan 24 kırsal mahallede daha başlattığı çok amaçlı kültür evi inşaatlarını yoğun şekilde sürdürüyor. Başkan Demirkol da, yürütülen çalışmalar kapsamında Yıldız kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol’a, Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve teknik ekipte eşlik etti. Çalışmalarla ilgili bilgiler alarak, işçilerle sohbet eden Başkan Demirkol, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak kültür evinin hizmete sunulması talimatını verdi.

Mahalle sakinleriyle de görüşerek, sohbet eden Başkan Demirkol, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yıldız kırsal Mahallemizde, Haliliye Belediyemizin çalışmalarını yerinde inceleme imkanı bulduk. Haliliye Belediyesi olarak kırsal mahallerimizde vatandaşlarımızın acılı günlerinde taziyeleri için sevinçli günlerinde nişan ve düğün törenleri için ve zaman zaman okulların tadilatları dolayısıyla eğitim yuvası olarak kullanılması amacıyla çok amaçlı kültür evleri inşa ediyoruz. Bugün de, Yıldız kırsal Mahallemizdeki kültür evinin inşaatını inceleme imkanı bulduk. Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra mahalleden ayrıldı.

T