Reşit KARAKAŞ'a Önemli Görev

21 Haziran 2018 00:03

Urfaspor'un yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı.İş adamı Reşit Karakaş Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. 
Şanlıurfaspor’da Kulüp Başkanlığına yeniden seçilen Emin Yetim ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kulüp binasında bir araya gelerek, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda, yönetim kurunun kararıyla görev dağılımı yapıldı.

Görev dağılımında,iş adamı Reşit Karakaş Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

En zor görevlerden biri olan taraftarlarla ilişkilerden sorumlu olarak görev alan Reşit Karakaş şunları söyledi:Yeni yönetimin Urfaspor'u taraftarın istediği yere getireceğini söyleyen Reşit Karakaş,bütün görevlerin önemli olduğuna dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti:Taraftar Urfaspor'un asıl sahibidir.Taraftar olmadan Urfaspor olmaz.Yıllardır taraftarların takıma en çok destek verenler olduğunun bilincindeyim.Çeşitli etkinlikler ve düzenlemeler yaparak taraftarların ve taraftar gruplarının Urfaspor'u daha yukarılara taşıyacağından eminim.Buradan yola çıkarak bana tevdi edilen görevi yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.Dedi.

Reşit Karakaş:Hep taraftarın 12. adam olduğundan bahsederler,ben buna inanmıyorum.Taraftar takımın 1. adamıdır.Taraftar lokomotif,diğer 11 futbolcu ise takımı şampiyonluğa taşıyacak olan vagonlardır.

Bu süreçte taraftar ve ataraftar gruplarıyla istişarelerde bulunulacağına değinen Reşit Karakaş:Güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu,amacımız Urfaspor taraftarlarını ve sevenlerini mutlu sona hep beraber taşımak olacaktır.Dedi.


Berk ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET