URFASPOR BİR FİRE DAHA VERDİ!

20 Haziran 2018 11:00

Şanlıurfaspor'dan giden gidene..İzzet Yıldırım ve Hüseyin Kala'dan sonra bir önemli futbolcu daha Şanlıurfaspor'a veda etti..! 
Şanlıurfaspor'dan giden gidene..İzzet Yıldırım ve Hüseyin Kala'dan sonra bir önemli futbolcu daha Şanlıurfaspor'a veda etti..!



Şanlıurfaspor'da sezonun bitmesinin ardından transfer çalışmaları sürerken, geçen sezon sarı yeşilli ekipte top koşturan Muhammed Gönülaçar takımdan ayrıldığını açıkladı.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da geçen sezon şampiyonluğun kaçmasının ardından 2018-2019 sezonu için transfer çalışmaları sürüyor.

Geçen hafta sonu yapılan kongrenin ardından mevcut Başkan Emin Yetim yola devam ederken, yeni sezon için de şampiyonluk hedefi ortaya koyuldu. Sarı yeşilli ekip, bu kapsamda oyuncu arayışlarını sürdürürken, takımda yaprak dökümleri de oluyor.

2017-2018 sezonunun başında Şanlıurfaspor'a transfer olan ve iyi bir performans sergileyen orta saha oyuncu Muhammed Gönülaçar, yaptığı açıklama ile takımdan ayrıldığını duyurdu.

Gönülaçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük hedefimiz mutlak şampiyon olmaktı. Her şey oldu derken sonunda son dakikada hayallerimiz yıkıldı. Ben ve takım arkadaşlarım şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yaptık, keşke hikayeyi güzel bitirebilseydik ama olmadı hoşçakal Şanlıurfaspor."

AJANS URFA