AÇANAL İSAM'I ZİYARET ETTİ

11 Haziran 2018 09:44

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz.Gülender Açanal, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Şanlıurfa Şubesine bağlı İlim Sanat ve Araştırma Merkezi (İSAM)'ı ziyaret etti. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Şanlıurfa Şubesine bağlı İlim Sanat ve Araştırma Merkezi (İSAM)'ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu ve cemiyette bulunan üniversiteli gençlerden seçimlerde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek olmalarını istedi.

Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS


Beraberinde Haliliye ilçe Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin ile birlikte seçim çalışmalarını düzenli ve programlı bir şekilde yürüten ve her gittiği yerde ilgiyle karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Z.Gülender Açanal, ziyaret ettiği İYC’ne bağlı İSAM’da, geneli üniversite öğrencisi olan üyeleriyle Şanlıurfa’nın mevcut sorunları ve çözüm yollarını konuştu, öğrencilerin önerilerini dinledi ve birazda siyasetten konuşalım diyerek sözü 24 Haziran seçimlerine getirdi.


Milletvekilleri seçimi, en az Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önemli

AK aday Açanal, 24 Haziran’da 2 ayrı oy kullanılacağını hatırlatarak, “İnanın Milletvekilleri seçimi de en az Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önemli. Düşünün ki, Cumhurbaşkanımızı ön safa koyuyoruz, siz arkasını boş bırakıyorsunuz. Yazık olmaz mı? İnanın Cumhurbaşkanımız ülkemiz, milletimiz, memleketimiz için çalışırken, mazlum Müslüman devletler içinde kafa yoruyor. Dinimize göre Müslüman Müslümanın kardeşidir. Ancak birçok İslam devleti, birlik beraberlik içersinde hareket edemedikleri için İslam düşmanı devletler tarafından eziliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız şimdi hem bizler için hem mazlum Müslüman devletler için bir umut ışığı oldu. Bizde bu 24 Haziran’da Milletvekili seçiminde de oylarımızı AK Partiye verelim ki, Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirelim” dedi.


Şehrimizin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu

İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Cüneyt Altıparmak ise, “Milletvekili adayımız Eczacı Gülender Açanal Hanımefendi Cemiyetimize bağlı, İlim Sanat ve Araştırma Merkezi (İSAM)'ı ziyaret ederek üyelerimize hitap ettiler. Sohbet ortamında geçen buluşmada, şehrimizin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Bu anlamlı ziyaret için kendilerine ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz. Çıktıkları bu yolda başarılı olacaklarına da inanıyoruz” diye konuştu.


AK aday Açanal da, destek sözü alıp, kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek oradan ayrıldı.