Eski İl Başkanlarına Vefa

26 Mayıs 2018 00:05

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu eski il başkanlarını ziyaret ederek gündeme dair istişarelerde bulundu.  
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu eski il başkanlarını ziyaret ederek gündeme dair istişarelerde bulundu. Ziyaretle partide birliktelik mesajı verilmiş oldu.








24 Haziran milletvekili listelerine yapılan itirazla gündeme gelen Şanlıurfa'da "AK Parti'de küslük, kriz var" iddialarını yalanlarcasına bugün bir vefa ziyareti gerçekleştirildi.

Eski dönem başkanları İsmail Demirbaş, Zeynel Abidin Beyazgül, Abdülkadir Kol ve Yusuf Eğilmez 4 il başkanı da aday adayıydı ancak listede yer bulmadı.







Parti içerisinde küslük var algısının yaratıldığı bir süreçte Türkiye'nin en genç Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve parti yönetim kurulu ile eski il başkanlarını ziyaret etti.





Seçim ve Şanlıurfa'ya dair değerlendirmelerde bulunulan ziyaretlerde birliktelik mesajı verildi. Eski İl Başkanları ile il başkan vekili arasında fotoğraflara yansıyan kareler "Küslük yok, yola devam" olarak yorumlandı.



AJANS URFA