Zeynel Beyazgül'den Açıklama Geldi

25 Mayıs 2018 00:00

AK Parti'den Milletvekili aday adaylığı için istifa eden ve birçok kesim tarafından listede olacağı tahmin edilen ancak listeye giremeyen İl eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den açıklama geldi. 
AK Parti'den Milletvekili aday adaylığı için istifa eden ve birçok kesim tarafından listede olacağı tahmin edilen ancak listeye giremeyen İl eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Cumhurbaşkanının oluru ile istifa ettiğini belirterek "Nasip değilmiş. Ancak Ak Partimiz için durmak yok yola devam" dedi.


24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden İl eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 21 Mayısta listelerin açıklanmasıyla sürpriz bir şekilde listeye girememişti.

Beyazgül'ün listeye girememesi konusunda olumlu-olumsuz eleştiriler yapılırken, Beyazgül Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Ak Partimizin yeni listesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımızın ve Ak Partimizin emrinde göreve devam" demişti. Bu tweetin üzerinden 3 gün geçmesinin ardından Beyazgül yine adaylığı konusunda bir tweet attı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile istifa ettiğini söyleyerek, "Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımızın olurları ile İl Başkanlığından istifa etmiş, milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiştim. Nasip değilmiş. Ancak Ak Partimiz için durmak yok yola devam" sözlerine yer verdi.

AJANS URFA