Güven:Zamanın Nene Hatunlarıyız

04 Nisan 2018 09:05

BAŞKAN GÜVEN: ZAMANIN NENE HATUNLARIYIZ..AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanlığının 2. Olağan kongresi gerçekleştirildi. 
AK PARTİ HALİLİYE KADIN KOLLARI KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

BAŞKAN GÜVEN: ZAMANIN NENE HATUNLARIYIZ

Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanlığının 2. Olağan kongresi gerçekleştirildi.

Kongrede, AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden görevlendirilen Gülistan Satış, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanlığı kongresine katılan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ise yeni başkana ve çalışma arkadaşlarına başarı diledi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Güven ‘’Şanlıurfa’mızın ikinci büyük ilçesi Haliliye, bizim için önem taşımakta. 2019 seçimlerine giderken, Haliliye Kadın Kollarımıza önemli görevler düşüyor’’ dedi.

Başkan Güven, kongrede yaptığı konuşma da katılımcılara AK Parti hükümetleri döneminde kadınların siyasette çok daha fazla aktif olarak yer ve görev aldığını söyledi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye siyasetinde yaptığı en önemli ve en büyük değişimlerinden birisinin kadınların hayata ve siyasete katılımlarının olduğunu belirten Güven ‘’Kadınlarımızın siyasi arenada geride duruşlarına son verdi Cumhurbaşkanımız. Toplumun her alanında öne çıkan anlayışı, siyasi alanda gerçekleştirdi’’ dedi.

‘’Zamanın Nene Hatunlarıyız’’.

Başkan Güven, hak davası adına çıktıkları yolda, içerisinde yaşadığımız zamanın Nene Hatunları olduklarını ifade etti. Güven ‘’Bütün kimliklerimizden sıyrılarak sadece hak davanın gönüllüleriyiz. Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Bu yük bize ağır gelmiyor. Çünkü davamız hak davasıdır. Bu yolda yürürken ayağımıza takılan taşlar, canımızı acıtmaz. Elimize batan dikenler incitmez. Bu yolun sonunda hedeflerimize ulaşmak var Allah’ın izniyle’’ dedi.

Başkan Güven konuşmasının sonunda uzun soluklu maraton koşucuları olduklarını, hedeflerinin 2019 ve ardından 2023 olduğunu da sözlerine ekledi.

AK Parti Şanlıurfa İL Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, burada yaptığı konuşma da Gülistan Satış ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi. 2019 yılındaki seçimlerde üstün çalışma gayreti beklediklerini ifade etti.

Kongreye Başkan Güven’in yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mehmet Canpolat ve partililer katıldı.