Urfa'da Otobüs Şöförü Can Kurtardı

17 Mart 2018 10:00

Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir yolcu, BELSAN'a ait bir araçta rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren yolcu... 
Şanlıurfa'da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir yolcu, BELSAN'a ait bir araçta rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren yolcu, 73B hattında çalışan şoför tarafından otobüsle hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı.


Şanlıurfa'da dün akşam 18.00 civarında Karaköprü ile merkez arasında servis yapan 73B numaralı otobüste bir yolcu aniden rahatsızlandı. Kalbini tutan ve kalbinin sıkıştığını söyleyen yaşlı adamı fark eden diğer yolcular, durumu otobüsün şoförü Mehmet Güler'e aktardı.Güler, bunun üzerine yolunu değiştirdi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine doğru sürdü otobüsü.

Kısa süre içerisinde hastaneye ulaşan otobüsteki yaşlı adamın hemen tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtilirken, yolcular da bu davranışından dolayı şoför Mehmet Güler'e teşekkürlerini iletti.


VATANDAŞ DA TEŞEKKÜR ETTİ
O anda otobüste olan ve olayın seyrini sosyal medyadan paylaşan bir yolcunun sözlerine yanıt veren BELSAN tarafından yapılan açıklamada da şoför Mehmet Güler'e teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi: "Görev kutsaldır. Bazen bir saniye insan sağlığı için önemli bir süredir. Seyir halinde rahatsızlanan yolcuyu M.Akif İnan Araştırma Hastanesine yetiştiren Kaptanımız Mehmet Güler'e teşekkür ederiz. Hemşerimize geçmiş olsun."

AJANS URFA