URFA'DA ZİRVE GİBİ TOPLANTI

22 Şubat 2018 10:29

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından organize edilen “Şanlıurfa Kent Vizyonu” toplantısına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.  
TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından organize edilen “Şanlıurfa Kent Vizyonu” toplantısına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak. Toplantıda yapı ve inşaat sektörünün sorunları da ele alınacak.


TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından Şanlıurfa Kent Vizyonu-Yapı ve inşaat sektör kurulu toplantısı gerçekleştiriliyor.

Cuma günü gerçekleştirilecek toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak. Belediye Başkanları ve bürokratların da davet edildiği toplantıda sektörün sorunları ele alınacak ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirmeler yapılacak.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, bu önemli birlikteliği sağladığı için Bakanı Fakıbaba’ya teşekkür ettiğini söyledi.



"BÜTÜN ÇÖZÜCÜLER BİR ARADA"

Sade açıklamasında, “Yaklaşık bir aydır arkadaşlarımız, mimarlarla, şehir plancılarıyla ve konunun taraflarıyla toplantılar gerçekleştiriyorlar ve gündem belirlemeye çalışıyorlar. Şanlıurfa ekonomisinin iki tane önemli itici gücünden birisi tarım, diğeri ise inşaattır. Bu toplantının bir benzerini geçtiğimiz sene gerçekleştirmiştik. Yine yüksek bir katılımla gerçekleşen toplantıda birinci dereceden muhataplarımızı bulamadığımız için beklediğimiz verimi elde edememiştik. Çok şükür şimdi bütün çözücüler bir arada olacak. İnşallah bu toplantının sonunda arzu ettiğimizi verimi elde etmiş oluruz. Üzülerek ifade etmek isterim ki; İş adamları sorunlarla boğuşmaktan asıl işlerini düzgün yapamıyorlar. Bu tip organizasyonların bu sıkıntıların da giderilmesine hizmet etmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

AJANS URFA