Milli Takım Urfada 8 Maç Oynayacak

18 Aralık 2017 05:24

Şanlıurfa, Voleybol Erkekler A Milli Takım Avrupa Ligi organizasyonuna ev sahipliği yapacak.  
Şanlıurfa, Voleybol Erkekler A Milli Takım Avrupa Ligi organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

URFAPRESS

2017-2018 Voleybol Erkekler Kupa Voley finalinin ardından Şanlıurfa, Voleybol Erkekler A Milli Takım Avrupa Ligi müsabakasının ilk organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milli Takımı Şanlıurfa'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.


Kupa Voley final töreni için kente gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyelerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde akşam yemeği düzenlendi. Yemeğe Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, TVF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.


'ŞANLIURFA SPOR ŞEHRİ OLACAK'

Şanlıurfa'nın spor şehri olması adına emin adımlarla ilerlediklerini ve Türkiye'nin en genç ilinin Şanlıurfa olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa, Türkiye'nin en genç illerinden birisidir ve Şanlıurfa'da sportif faaliyetler kapsamında bir çok branşta kurslar düzenliyoruz. Türkiye'nin en genç ili olan Şanlıurfa'da Kupa Voley finalinin yapılması bizleri mutlu etti. Birçok organizasyona ev sahipliği yapmak istiyoruz. Gençlerimize sporu ve voleybolu sevdirtmekte bizim sosyal sorumluluk alanda temel görevimizdir. Voleybol Erkekler A Milli Takımı Avrupa Ligi müsabakasının ilk organizasyonu Şanlıurfa'da yapılacak olması bizleri son derece mutlu etti" diye konuştu.


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise Federasyon temsilcileri ile sporcuları Şanlıurfa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.


'A MİLLİ TAKIM MAYIS AYINDA ŞANLIURFA'DA'

Şanlıurfa'nın Mayıs ayında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını ifade eden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "8 Takımla Şanlıurfa'da Kupa Voley finalini gerçekleştirdik. Şanlıurfa'ya bir şeyler yapmamız gerekiyor. Şanlıurfa'ya yakışanı yapmamız gerekiyor ve bu nedenle Erkekler A Milli Takımı Avrupa Ligi müsabakasının ilk organizasyonunu yine Şanlıurfa'da olması için karar verdik ve bu organizasyon Mayıs ayında Şanlıurfa'da gerçekleşecektir" dedi.