Büyükelçiler ŞUTSO'daydı

22 Kasım 2017 07:39

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve 24 ülkenin büyükelçisi Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) bir ziyaret gerçekleştirdi.  
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve 24 ülkenin büyükelçisi Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger başkanlığında, temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen 24 ülkenin büyükelçisi, ŞUTSO’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın da yer aldı.

Vali Abdullah Erin, Milletvekili Kasım Gülpınar, Delegasyon Başkanı Berger ve büyükelçiler, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Üyeleri Hasan Fehmi Hayırlı ve Mehmet Emin Bayaslan tarafından karşılandı. ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek Şanlıurfa’ya projelerinde verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ise “Gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Şanlıurfa, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişki yönünden çok önemli bir konumda. Şanlıurfa'da Avrupa Birliği destekleri ile birçok proje yürütüldü. Yine projeler konusunda Avrupa Birliği olarak desteklerimiz olacak” dedi.

Misafirler daha sonra ŞUTSO Meclis Fuaye Alanı’nda hazırlanan Şanlıurfa’nın yöresel yemeklerinin tadına baktı. Ziyaret, ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı’nın Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger’e hediye sunumunun ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.