Urfaspor Sakaryaspor'la Oynuyor

15 Ekim 2017 07:30

SPOR TOTO 2. LİG Beyaz Grup lideri URFASPOR,bugün Urfa 11 Nisan Stadı'nda ligin iddialı ekibi olan Sakaryaspor ile karşılaşacak. 
SPOR TOTO 2. LİG Beyaz Grup lideri URFASPOR,bugün Urfa 11 Nisan Stadı'nda ligin iddialı ekibi olan Sakaryaspor ile karşılaşacak.


Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig’in 8. Haftasında yarın sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, yarın saat 18.00’de 11 Nisan Stadyumu’nda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını noktaladı. Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yapılan ve atletik ısınma ile başlayan antrenman, 5’e 2 dar alanda top kapma ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren ve taktik programının da yer aldığı antrenman, reaksiyon, çabukluk çalışması ile sona erdi.



Bu arada sakatlığı geçen Hüseyin Kala, Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın şans vermesi durumunda Sakaryaspor maçında forma giyebilecek.



Antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor Başkan Vekili M. Giray Küçük, Tesislerden Sorumlu Yönetici Ahmet Bulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Feyad Güllü izledi.


URFA 11 NİSAN STADI'nda oynanacak olan kritik maç saat 18:00'de (6) başlayacak.Maçı enaz 15 bin sporseverin izlemesi bekleniyor.

Maçta Pasolig,kağıt biletler geçerli olacak.Kağıt biletler Abide Kavşağı Toplanma Merkezi ve Karakoyun İŞ mERKEZİ ÖÜNDE,AYRICA STAD GİŞELERİNDE SATIŞA SUNULDU.