Otomobili Taradılar,2 Kişi Yaralandı

14 Ekim 2017 14:26

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, hareket halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olayda araçta bulunan 2 kişi yaralandı.  
Hayati Harrani Mahallesi'nde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, hareket halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Olayda araçta bulunan 2 kişi yaralandı.


Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi Hayati Harrani Mahallesi'nde meydana gelen olayda 2 kişi yaralandı. Sürücüsünün adı öğrenilmeyen 06 DT 1592 plakalı hareket halindeki otomobile, Şelale Kavşağında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda otomobildeki Nusret Kılıç ile adı öğrenilmeyen 1 kişi yaralandı, saldırganlar kaçtı. İhbarla olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı.



Sağlık görevlileri ise otomobilde bulunan yaralılara ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar, acil serviste tedaviye alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilde detaylı inceleme yapıp delil topladı. Polis, saldırının faillerinin kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

AJANS URFA