"BENİMLA DEĞİLSIN"!

10 Haziran 2013 11:24

Uğur SOYSAL / HT MAGAZİN Yurdal Sert'le boşanma davası devam eden Ivana Sert, Bodrum'da bir erkekle yanyana güneşlenirken görüntülenince panik oldu. FOTO GALERİ. 

Uğur SOYSAL / HT MAGAZİN

Yurdal Sert'le boşanma davası devam eden Ivana Sert, Bodrum'da bir erkekle yanyana güneşlenirken görüntülenince panik oldu. Fotoğraflarının çekildiğini farkeden Sert, erkek arkadaşını dürterek uyarıp yanından uzaklaştırdı...




GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ




İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
BODRUM'DA 'sert' müdahale! Eşi Yurdal Sert'le boşanma arefesinde olan Ivana Sert Bodrum'da tatil yapıyor. Eşinin yakın arkadaşı Hatem Yavuz'la birlikte olduğu iddialarının ardından uzun süre kimseyle birlikte görüntülenmeyen Sert, önceki gün Torba Voyage Otel'de bir erkek arkadaşıyla yan yana güneşlendi.

TAM 3 SAAT LOCADA KALDI
BAŞINDA şapkasıyla şezlonga uzanan Ivana Sert bir süre sonda fotoğraflarının çekildiğini görünce panik oldu. Sert, yanındaki erkek arkadaşını dürterek uyardı. Ne olduğunu anlamayan beyefendi, hemen yan taraflarındaki ahşap locaya kaçtı. Ivana Sert, bir şey olmamış gibi telefonla konuşurken arkadaşı yaklaşık 3 saat locada kaldı.




GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ