ÖZYAVUZ'dan 2 Önemli Proje

16 Ocak 2013 17:58

Urfa'lı sinema sanatçısı ve işadamı Ahmet ÖZYAVUZ 2 önemli sinema filminde...VİDEOLU. 

Urfa'lı hemşehrimiz,sinema sanatçısı ve işadamı Ahmet ÖZYAVUZ 2 önemli sinema filmine başlamıştı,biri bitti diğeri ise motor diyecek.



Urfa'nın köklü ve sevilen Ailelerinden olan Özyavuz ailesinin işadamı ve sinema sanatçısı olan Ahmet Özyavuz sosyal sorumluluk projesi içerikli 2 sinema filmine imza atıyor..



Ahmet Özyavuz,KANAL 7'de Şubat'ın ilk haftasında yayına girecek olan KALEMCİ KIZ adlı televizyon filmini bitirdiklerini,bunun bir sosyal proje kapsamında değerlendirdiği için çok daha fazla önem vererek oynadığını söyledi...



Ahmet Özyavuz'un oynayacağı bir başka sosyal sorumluluk projesi içeren sinema filmi ise Tanyolaç Türkben'in yönetmenliğini yaptığı engelli bir çocuğun yaşamını anlatan filmde engelli çocuğun Babası rölünde yer alan Ahmet Özyavuz;Ben genelde sosyal sorumluluk projelerinde oynamaktan zevk alıyorum.Daha önce Arka Sokaklar,Kurtlar Vadisi,Akasya Durağı gibi dizilerde de rol aldım,fakat bu 2 film benim ve Türkiye'deki engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekmek adına çok önemli.Dedi.



İşte AHMET ÖZYAVUZ'un oynadığı dizilerden sahneler...



 




ahmet özyavuz ile tanyolact