BALIKLIGÖL IŞIL IŞIL OLDU

08 Temmuz 2012 13:18

Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu ışıklandırma çalışmasını çok beğendiğini belirterek eksik gördüğü bir kaç yerin hemen düzeltilmesi talimatını verdi.  
Şanlıurfa’nın gözbebeği, tarihi ve turistik yerlerinden en önemlisi olan Balıklıgöl yıllardır Urfa’yı ve Balıklıgölü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler tarafından akşam saati yaklaşınca ışıklandırması olmadığından erken saatlerde terk etmek zorunda kalıyorlardı. Bu durumdan çok şikayetler alınması üzerine Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç 2012 yılına girdiğimiz de ilk iş olarak buranın aydınlatılması talimatını verdi, bunun üzerine İl Özel İdareside Projeler hazırladı ve yaklaşık 900.000.00 tl. harcayarak nihai sonuca gelindi. Akşamları eskiye nazaran çok daha güzel bir görünüme sahip olan Balıklıgöl, kale eteği ve platosu adeta Avrupa’da bir şehirdeymiş hissi uyandırdı.



Yapılan çalışmaları görmek için kurum müdürleri ve yüklenici müteahhit ile beraber balıklı gölü gezen Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu ışıklandırma çalışmasını çok beğendiğini belirterek eksik gördüğü bir kaç yerin hemen düzeltilmesi talimatını verdi.



Daha önceleri sadece gündüzleri misafir ağırlayan balık göl aşırı sıcaklardan dolayı geceleri daha fazla konuk ağırlamaya başladı, çevrede bulunan esnafında bu durumdan duydukları memnuniyet gözlerden kaçmadı.